tiistai 29. heinäkuuta 2014

Kesä jo lopussa

S: Viime postauksesta onki vähä aikaa mutta nyt vihdoin pääsin kirjottaa. Kyllä on kesä muuten mennyt nopeesti. Ihan hullua ajatella, että kohta alkaa koulu...ei oo varmaan kenellekään mieluisa asia :D

Onneks nyt on säät suosinu ainakin täällä Hangossa ja varmaan koko Suomessa. Oon ollut melkeen koko kesän Hangossa Andreaksen kanssa. On vähä jääny kavereiden näkemiset vähemmälle, mutta niitä onneks näkee sitte koulussa! 

Viime postauksessa kerroin mun kaverin läksiäisistä ja ne oli kyl tosi kivat!! Tutustuin moneen uuteen ihmiseen. Kohta se Heini sitte lähteeki Jenkkeihi :/ Vuos menee kyllä yllättävän nopeesti. 

Siinä Heinäkuun alussa oli mun synttäritki joita vietin Lahdessa Andreaksen kanssa skumppaa juodessa. Ei paha ;) Haluaisin pitää vielä lähimmäisille kavereille illanistujaiset. Saa nähdä onnistuuko!

En oikeesti voi ymmärtää kuinka nopeesti aika on menny :o En oo oikeen ehtiny tehdä muuta ku ottanu aurinkoo, uinu ja pelannu tennistä :D Nyt pitää sit jo alkaa valmistautuu kouluu varten (kirjojen hankkiminen, unirytmin muuttaminen jne.). Aika vaikeeta tulee varmasti olemaan myös kun en tuu näkemään Andreasta niin usein :( Nyt kesällä ku on tottunu siihen, että on koko ajan sen kanssa. Onneks sit viikonloput on varattu Andreasta varten. Ja niinku oon aikasemminki sanonu nii eihän se Lahti niin kaukana oikeesti ole!! 

Hyvää kesänloppua vielä kaikille :) 


     Lahja tädiltä

     Jätskiä Hangossa 

     Hangon satama

     #suklaafondue

     #iltakävely 

       
     #tennistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti