torstai 3. heinäkuuta 2014

Kesä tuli vihdoin

S: No niin oisko kesä vihdoin täällä ja tuntuisi siltä, että on kesälomalla. Tultiin toissapäivänä taas Hankoon ja ainakin eilen ja tänään täällä on ollut lähemmäs 25 astetta ja pääsi sitten naamakin tällaisessa helteessä palamaan...Loppuviikolle on luvattu hyvin lämmintä, joten Regatta -venetapahtuma kukoistaa ja ihmisiä tulee varmasti olemaan paljon. Niille jotka eivät ole kuulleet Regatasta niin voin kertoa, että se järjestetään kerran vuodessa (4.-6.7), jolloin Hangon satama täyttyy upeista veneistä ja näitä veneitä tulee katsomaan monet ihmiset, jopa hyvin kaukaakin. Toisia oikeasti kiinnostaa veneet, kun taas toiset vain tulevat juhlimaan tänne kavereidensa kanssa. Itse vietän Regattaa parin kaverini kanssa.
Viime viikolla koton ollessani, vietin paljon aikaa kavereitteni kanssa. Oli myös kahdet illanistujaiset, jolloin pääsi näkemään kaikkia kavereita. Mielestäni parasta kesässä ja kavereiden näkemisessä on grillaaminen! Saa hyvää ja helppoa ruokaa hyvässä seurassa.
Olin myös muutaman kerran piknikillä Esplanadin puistossa, Helsingissä. Ihana paikka! Mansikat & aurinko on myös ihanaa kesässä. Toivottavasti nämä lämpöiset säät nyt jatkuisivat, sillä olisi kiva viettää syntymäpäivääni lämpöisissä tunnelmissa.
Lähiaikoina on luvassa paljon reissaamista poikaystäväni kanssa. Aluksi lähden ensi maanantaina Lahteen, missä olemme muutaman päivän ja sieltä tulemme Hankoon. Täällä olemme pari päivää ja sitten siirrymme toiselle mökillemme, joka sijaitsee lähellä Kirkkonummea, Pickalassa pienellä saarella. Siellä olemme myös muutaman päivän ja sitten takaisin Lahteen viettämään kaverini läksiäisjuhlia, koska hän lähtee pian vaihtoon Amerikkaan. Kaverini on siis muuttanut Lahdesta Espoosen, mutta juhlat pidetään Lahdessa, koska siellä suurin osa hänen kavereistaan. Kyllä tulee ikävä parasta kaveriani...!!!

laukku: Lindex, hajuvesi: Seppälä
 
Farkkutakki: Cubus, toppi: Benetton, housut: ulkomailta,
 kengät: Hangosta, kello: Daniel Wellington 
 
 
Grilli-ilta kavereiden kanssa
 
 
Neule: Vero Moda, toppi: ulkomailta, housut: Benetton,
koru: Gina Tricot, kengät: Hangosta, iltalaukku/meikkipussi: lehtitilauksen mukana
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti